Midt i valgkampen går Bitcoin: Ukens dårlige Crypto-nyheter

Det har gått en uke. Om politikken gjorde det bra eller dårlig uke, avhenger av ditt syn, men hvis du holder Bitcoin, var det absolutt bra. Prisen har steget mer enn 8,5 prosent de siste sju dagene. Det er nå godt over $ 14 000 og har brukt 100 dager over $ 10 000 . Det har noen eksperter som forutsier et nytt hopp. Andre ser tilbake på 2016 for positive tegn. Så fulgte også en periode med stabilitet før valget av et møte.

Neste motstandsnivå kan være på $ 17.000. Kommer Bitcoin dit? Mye avhenger av hvor langt det faller først

Hvaler virker absolutt optimistiske. På valgdagen flyttet 58 861 BTC ut av Binance. Det er omtrent 816 millioner dollar. Det kan være resultatet av en avtale, men det kan også være hvaler som forbereder seg på et prisoppgjør . Omtrent en milliard dollar flyttet også ut av en Silk Road-lommebok for første gang siden 2015. Det kan være resultatet av et hack .

Men Paypal er optimistisk om Bitcoins fremtid. Selskapet øker ukentlige kjøpsgrenser fra $ 10.000 til $ 15.000. Og mynten har fått en ny venn i det amerikanske senatet. Republikaneren Cynthia Lummis vant løpet for å representere Wyoming. Lummis kjøpte først Bitcoin i 2013, og ser på den digitale valutaen som en pålitelig butikk av verdi.

Det er ikke bare Bitcoin som gjør det bra. Teknologien som ligger til grunn er også på rulle

The Associated Press brukt en blockchain å publisere valgresultater og samtidig sikre at disse tallene ikke kan bli hacket. Andrew Bragg, et medlem av det australske senatet, har presset blockchain som en måte å lette økonomisk samsvar . Gibraltar har sluttet seg til Global Blockchain Business Council som observatør. Det britiske oversjøiske territoriet slutter seg til mer enn 50 land i rådet, og planlegger å fremme blockchain-bruk over hele øya. I Bangladesh har HSBCs lokale arm gjort landets første internasjonale blockchain handelsfinansieringstransaksjon. Det tok mindre enn en dag å behandle den digitale kredittbrevet. Uten blockchain ville det tatt fem til ti dager.

Bitcoin og blockchain kan øke, men DeFi-markedene begynner kult. Ethereum-avgiftene er nede . Men Electroneum er oppe og fester. Kryptobetalingsnettverket feirer sitt tredje jubileum . Det ser frem til å utvide bruken av ETN-mynten og utvide AnyTask-konsertplattformen .

Til slutt, hvis du har lyst til å kjøre ut året i en ny Tesla Model 3, gir CoinZoom en bort . Bare bruk et CoinZoom VISA-kort eller bytt noen rygg på plattformens børs, så er du inne med et skudd. Det ville gi en god uke.